ASC-001 -   
Napkollektor és fűtésvezérlő panel
              E L Ő Z E T E S ! ! !


 A panel fő feladata lakás fűtésvezérlés. Használható még egyszerű PLC-nek is. A programját a beépített 2-4Mbyte-nyi FLASH  memóriában tárolja. A kernel program frissítése RS232-n Xmodem protokollal, etherneten vagy opcionálisan CAN buszon történhet. A külső hőmérséklet és egyébb adatokat az RS485 vagy CAN vonalon tudja fogadni. A CAN buszon keresztül lehetőség van külső kijelző/kezelő panel (HID) csatlakoztatására. Rendelkezik 8 digitális optikailag leválasztott bemenettel (ami közösíthető a rendszer GND-vel). Ezen a porton 3..26V közötti DC szintet fogad. A 8 db relé kimenet egyenként 2A/230VAC tud kapcsolni. 6 relé biztosítékkal védett és a bejövő hálózati feszültséget kapcsolja.
A maradék ét relé minden csatlakozója kivezettet és független a hálózattól.
  Található a panelen egy 3 pólusú csatlakozó a Dallas 1-wire hőmérők részére. A Dallas hőmérők - max. 32 db - buszba köthetőek.
 2db PT1000-es hőérzékelő közvetlenül a panelre köthető. Opcionálisan PT100 is használható, de csak 2 vezetékes módban.
 A két darab impulzus bemenet  az élváltozásokat számolja (opcionálisan lehet csak le vagy csak felfutó élszámlálás is). Tipikusan vízóra jelek fogadására való, amiből térfogatáram számolható, a hőmérséklet adatokkal együtt pedig hőmennyiség.
 A panel rendelkezik beépített óra/naptár funkcióval (RTC).

Vissza a "projects" oldalra